Cursuri și Evenimente

EXTRAVAGANZA 2024

Va fi un singur eveniment in sala, in data de 27 ianuarie 2024 (sambata). Ora inceperii – 11, durata 7-8 ore. Locatie – hotel Capital Plaza, blvd. Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1. Cost participare – 580 lei.
Locurile sunt limitate la 70. In acest moment sunt inscrise 14 persoane.
Va fi si un singur eveniment online LIVE prin ZOOM, in data de 2 februarie 2024 (vineri). Am stabilit-o vineri deoarece traficul este mult mai bun pe Internet si nu vom mai avea parte de intreruperi. Aceasta data nu va fi modificata, Acest eveniment online este destinat romanilor din afara tarii si celor din Romania, din orase indepartate fața de Bucuresti sau care nu pot ajunge, sau nu prind un loc la evenimentul in sala. Cost participare- 480 lei. Interval orar eveniment online: 12- 19.
Atentie, la evenimentul online, locurile sunt limitate la 99.
Pentru acesta, va rugam urmariti anuntul nostru pe Facebook dupa data de 20 ianuarie 2024, in care va vom scrie instructiunile simple pentru a va putea loga in acea data. Instructiunile vor fi valabile celor inscrisi deja la evenimentul online.
PENTRU INSCRIERE, va rugam sa trimiteti un sms la nr. 0737138888 in care trebuie specificat astfel 1. Numele si prenumele persoanei participante, 2. La care dintre evenimente doriți inscrierea, 3. Daca nr de telefon de pe care trimiteți sms-ul, ramane valabil pentru contact ulterior din partea noastra.
Va voi trimite datele pentru inscrierea respectiva inapoi prin sms.
VA RUGAM NU SUNATI pentru inscrieri!
Inscrierea se face prin achitarea integrala a costului evenimentului.
De asemenea va rugam sa aveti rabdare fiindca deja de ceva timp sunt multe solicitari prin sms-uri. Inscrierea se va face in ordinea sms-urilor trimise de solicitanti.
Doar romanii din strainatate ma pot contacta si prin mesaj scris pe WhatsApp la nr 0751288881.
Deocamdata, pana in data de 10 ianuarie, ne vom ocupa doar de inscrierile pentru participarea in sala (care are loc in data de 27 ianuarie la hotel Capital Plaza).
Cei care vor scrie pt inscrierea pentru participarea online pe ZOOM vor fi trecuti pe o lista si ii vom ruga frumos sa revina si sa confirme inscrierea intre 10 ianuarie – 30 ianuarie (nu mai tarziu de 30 ianuarie)
Va rugam urmariti anunturile noastre pe Facebook pas cu pas, deoarece vom anunta cand s-au ocupat toate locurile pentru evenimentul tinut in sala. Inscrierile se fac in ordinea venirii.
Va asteptam cu mult drag!
Anca si Marian.