Consultanta

 1. Consultanta Feng Shui

O analiza completa Feng Shui a unui apartament, a unei case sau a unui business (firma/companie) implica inspectarea atenta a locatiei, masurarea dimensiunilor si directiilor de orientare folosind busola Luo Pan si asigurarea unei consultatii la fata locului cu proprietarii, in ceea ce priveste chartul lor personal Paht Chee (data de nastere si pe cat posibil ora nasterii). Asadar aceasta analiza profesionista necesita studiul detaliat al mediului inconjurator cladirii respective, amplasarea tuturor obiectelor in interior, cat si analiza personalizata a locatarilor.

Se fac 2 vizite la locatia respectiva: in prima vizita se fac masuratorile cu busola profesionista Luo Pan, iar in a doua, mai lunga, vom sta de vorba si va vom prezenta detailat toata amprenta spatiului respectiv si semnificatiile calculelor, apoi veti fi sfatuiti de respectivele schimbari ce ar putea fi necesare in acea locatie.

Este recomandat sa aveti planul arhitectural al apartamentului, casei sau proprietatii. Desi este dificil sa imi exprim o opinie profesionista cu referire la o cladire fara a o inspecta la fata locului, nu este imposibil – in cazul in care mi se furnizeaza urmatoarele date (obligatorii):

 1. Grafica planului cladirii cu intrarile principale si principalele obiecte aflate in interior.
  2. Anul in care s-a definitivat constructia acelei cladiri.
  3. Grafica planului apartamentului sau biroului de analizat din cadrul acelei cladiri.
  4. Data ultimei renovari a partii analizate si in ce a constat renovarea.
  5. Masurarea corecta si cat mai precisa (cu busola) a directiei fatadei cladirii. Din experienta proprie destul de lunga, acest aspect poate fi urmat si realizat corect numai de absolventii unui curs de Feng Shui avansati. Altfel se risca luarea masuratorilor in mod gresit.

1a. Garsoniera – 200 Euro echivalent in lei la cursul zilei- (pana in 50 mp suprafata utila). Peste 50 mp – extra 3 Euro/mp.

1b. Apartamente

 • Apartament de 2 camere – 300 Euro -echivaent in lei la cursul zilei- (pana in 60 mp suprafata utila). Peste 60 mp – extra 3 Euro/mp.
 • Apartament de 3 camere –400 Euro -echivalent in lei la cursul zilei- (pana in 80 mp suprafata utila). Peste 80 mp – extra 3 Euro/mp.
 • Apartament de 4 camere – 500 Euro – echivalent in lei la cursul zilei- (pana in 100 mp suprafata utila). Peste 100 mp – extra 3 Euro/mp.

1c. Case

 • Pentru calcularea amplasarii unei case pe un teren: se va lua in calcul suprafata totala a terenului si de asemenea suprafata pe care se doreste construirea unei case. Va fi nevoie de mai mult de 2 vizite, caci trebuie urmarit intregul proces, de la inceperea constructiei pana la ridicarea casei si amplasarea mobilei. Va fi recomandat sa putem discuta cu arhitectul si este preferabil sa existe o colaborare din partea arhitectului.
 • Exemplu: casa pe pamant ce se doreste a fi amplasata in suprafata utila de pana in 100 mp utili cu un singur etaj si subsol sau fara subsol: 700 Euro -echivalent in lei la cursul zilei- (pana in 4 camere pe ambele etaje). Peste 100 mp utili – discutabil, in functie de nr. camerelor si al spatiului locuibil.
 • Pentru o casa ce se doreste a fi amplasata pe un teren in suprafata utila de pana in 120 mp utili FARA etaj, cu sau fara subsol: 780 Euro -echivalent in lei la cursul zilei- (pana in 4 camere). Peste 120 mp utiliextra 3 Euro/mp.
 • Nota: O CONSULTATIE in BUCURESTI consta in 2 vizite. A doua vizita (in care vom explica tot ce s-a calculat si la care se primeste raportul scris si planul cadastral lucrat) se intinde pe parcursul a 1 ora si jumatate pana la 3 ore.
 • Consultatiile in afara Bucurestiului constau in vizita pentru masuratori Feng Shui, urmand ca apoi sa primiti totul prin email si sa discutam telefonic partea a doua a consultatiei, cu toate informatiile deja primite in scris de la noi (planul casei lucrat plus raportul scris in detaliu).
 • –->> In cazul in care clientii solicita pentru orice fel de spatiu, 3 vizite sau mai mult, cea de-a treia si urmatoarele deplasari si discutii vor implica un cost in plus pentru fiecare.

In afara Bucurestiului sunt considerate si: Corbeanca, Bragadiru, Voluntari, comuna Pantelimon, comuna Cernica, Balotesti, tot judetul ILFOV.

====>>> PENTRU LOCUINTE IN AFARA BUCURESTIULUI, vor fi adaugate si alte cheltuieli (ex: deplasarea, benzina).

1d. Gradini si auxiliare  – discutabil, in functie de marime si de apartenenta la casa sau business. Gradinile/curtile se calculeaza in plus si nu fac parte din calculul casei.

1e. Business

 • 7 Euro/metru patrat pentru CLADIRE PARTER pana in 150 metri patrati. Se calculeaza totalul in lei la cursul zilei.

CLADIRI cu ETAJ/ETAJE8 Euro/metru patrat; discutabil in functie de nr.camere si suprafata. Se calculeaza totalul in lei la cursul zilei.

O CONSULTATIE consta in 2 vizite. A doua vizita (in care vom explica tot ce s-a calculat si la care se primeste raportul scris si planul cadastral lucrat) se intinde pe parcursul a 1 ora si jumatate pana la 3 ore.

 • –->> In cazul in care clientii solicita pentru orice fel de spatiu, 3 vizite sau mai mult, cea de-a treia si urmatoarele deplasari si discutii vor implica un cost in plus pentru fiecare.

– Euro va fi transformat in RON – conform cursului bancar al zilei.

=====>>> PENTRU BUSINESS-uri IN AFARA BUCURESTIULUI, vor fi adaugate si alte cheltuieli (ex: deplasarea).

– In afara Bucurestiului sunt considerate si: Corbeanca, Bragadiru, Voluntari, comuna Pantelimon, comuna Cernica, Balotesti, tot judetul ILFOV.

 1. Consultanta Paht Chee – Cei opt stalpi ai Destinului

2a. Consultanta personala

2b. Consultanta business/Deschidere business

2c. Consutanta date nastere/cezariene

2d. Consultanta examene/interviuri

2e. Compatibilitate intre 2 persoane

DIAGRAMA PAHT CHEE (BA ZI) sau CELE 8 COLOANE ALE DESTINULUI

(CEI 8 STALPI AI DESTINULUI) 

 • Pretul unei analize complete a celor 8 Stalpi ai Destinului (Paht Chee): 240 Euro (echivalentul in lei la cursul bancar al zilei).

Este absolut necesara cunoasterea orei de nastere (macar intre intervalele orare impare). Fara aceasta, chartul nu va fi complet si de aceea eu refuz sa realizez charturi fara ora de nastere, caci persoana nu ar putea obtine un chart interpretat corect si complex.

Fiecare chart este unic si trebuie acordata atentia cuvenita pentru analiza in profunzime. De aceea, dureaza intre 10 zile – 20 zile definitivarea lui, in functie de ordinea clientilor solicitanti. Nu se pot primi mai mult de 3-4 doritori pe luna. Colaboratoarele noastre va vor programa in functie de timpul lor disponibil.

Este recomandat sa va programati cu 1-2 luni inainte sa obtineti calculul chartului.

Un CHART PAHT CHEE total (CELE 8 COLOANE ale DESTINULUI sau CEI OPT STALPI AI DESTINULUI)

– include analiza persoanei pe toate planurile (personalitate si caracter, aspectele materiale, aspectele legate de dragoste si mariaj, relatiile cu oamenii din jur si cu familia, aspecte legate de obtinerea succesului si potentialul pentru obtinerea succesului in cariera, precum si ciclurile vietii conform zodiacului chinezesc rezultate din combinarea celor 5 elemente). Un chart complet ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine si pe ceilalti, sa putem lua deciziile corecte cu privire la anumite perioade din viata etc. De asemenea vor fi calculate Stelele personale ( cele cu care se naste persoana) si numarul Kua, ce indica directiile personale favorabile si cele nefavorabile.

Acestea sunt disponibile pentru calcul individual si pe acest website pe prima pagina (introduceti data nasterii si sexul; nu este nevoie de ora nasterii pentru calculul nr. KUA).

Mentiune: ANALIZA chartului pentru toate aspectele de viitor include perioada din momentul actual al vietii analizate pana in perioada de final a vietii.

Nota: Va rugam: Nu solicitati verdicte legate de viata dvs, sau decizii cu privire la hotararile pe care le luati.

Nimeni din afara dvs nu are dreptul sa sugereze hotararile pe care sa le luati. In schimb, primiti detalii cu privire la predispozitiile dvs.in viata (cele cu care va nasteti). Acestea pot fi corectate numai de catre dvs. Fiecare dintre noi detine LIBERUL ARBITRU pentru a alege directiile in viata.

==>> Pentru acest CHART TOTAL, consultatia telefonica poate dura maxim 2 ore.

––> Toate calculele si interpretarile sunt in conformitate cu interpretarile WOFS (Scoala Lillian Too pe care eu am absolvit-o).

Mentiune: Interpretarea chartului se va realiza in limita timpului disponibil si de aceea aceasta varianta va face ca INTERPRETAREA PROPRIU-ZISA si CALCULUL sa dureze mai mult de 10 zile. Veti fi informati din timp cu privire la programare.

! NU SE VA PRIMI INTERPRETAREA IN SCRIS pentru chart ! Totul se face telefonic.

SELECTAREA DATELOR – CALCUL:

Se refera la calculul zilelor favorabile si atentionare asupra zilelor nefavorabile pentru orice tip de eveniment sau activitate – in conformitate cu calendarul de 10000 ani (Tung Sing). Exemplu: alegerea datei favorabile pentru deschiderea unui spatiu comercial.

– Calculul zilei celei mai favorabile din marja a 7 zile pentru operatia CEZARIANA: 400 Ron; va fi nevoie de datele de nastere ale ambilor parinti si ideal ar fi sa se cunoasca si orele de nastere ale parintilor.

Calculul zilei favorabile din marja a 7 zile pentru orice alta operatie: 400 Ron. Daca este o marja mai mare de zile (2-3 saptamani): 600 Ron.

Calculul zilelor de examene pentru elevi sau studenti (include si calculul intervalelor orare intre care se desfasoara examenele) – implica niste calcule amanuntite conform charturilor zilelor suprapuse peste charturile persoanelor (pentru maxim 4 zile diferite maxim) – 460 Ron.

Calculul zilei favorabile si a orei favorabile pentru deschiderea unei afaceri, din marja a 10 zile dintr-o luna: 460 Ron.

In mod firesc, cu cat sunt mai multe aspecte de calculat, cu atat interpretarea va dura mai mult si se vor considera mai multe zile pentru calcul, in functie de timpul disponibil, intocmai cum va voi informa la o prima convorbire telefonica.

Au prioritate situatiile urgente (nasteri prin cezariana sau operatii).

==> CHARTUL COMPATIBILITATILOR INTRE 2 PERSOANE implica un calcul amanuntit al charturilor fiecarei persoane, va dura aproximativ 10 zile si se va primi informatia referitoare strict la compatibilitate si nu charturile integrale ale fiecarei persoane din cuplu – 340 Euro (echivalentul in lei la cursul bancar al zilei). Discutia poate dura maxim 2 ore si este telefonica.

Toate persoanele care au apelat la mine pana acum, atat din tara cat si din strainatate pentru calcularea chartului personal, pot primi anual prin converstaie telefonica, la cerere, schimbarile anuale ce intervin conform Scolii Stelelor Zburatoare, deci adaptate zodiilor lor, doar pentru suma de 148 Euro (in lei la cursul de schimb al zilei). Aceste noutati pot fi discutate DOAR inainte de sau la inceputul Anului Nou Chinezesc si este bine sa se tina cont de ele pentru ca anul ce urmeaza sa fie unul benefic pentru persoana respectiva, indiferent de cum suna previziunile pentru anul nou. Nu se va depasi inceputul LUNII MARTIE insa pentru aceste cereri, iar numarul persoanelor va fi limitat la 10 la inceputul anului !

Astfel va sfatuim sa va programati la sfarsitul anului precedent celui care se va lua in calcul, numarul doritorilor depasind cu mult limita de 10 persoane.

Mentiune: Aceste informatii se pot primi contra cost, telefonic, la inceputul Anului Nou chinezesc si reflecta previziunile Paht Chee (se iau in calcul toate aspectele ce tin inclusiv de Scoala stelelor zburatoare) pentru zodiile care va intereseaza. Ne referim aici la previziunile alcatuite pentru zodia anului nasterii. Astfel:

 • PREDISPOZITIILE ANUALE PERSONALIZATE (tinand cont de data de nastere si ora de nastere a persoanei) se pot discuta NUMAI LA INCEPUTUL ANULUI (imediat dupa inceperea anului calendaristic, pana in data de 20 a lunii MARTIE) cu persoanele interesate (o data pentru tot anul chinezesc, detaliat, discutand predispozitiile pentru fiecare luna a anului).

Nu se vor face consultatii pentru previziunile pe un an dupa data de 20 a lunii MARTIE.

Pretul pentru previziunile anuale personalizate PENTRU O ZODIE implica 2 optiuni:
1. doar pentru o anumita luna la alegere: 180 RON (conversatie 20, maxim 30 minute) ;
2. pentru toate lunile anului chinezesc: 800 RON (conversatie o ora si jumatate, maxim 2 ore).

 1. Consultanta in magazin sau telefonica

Numai cu programare in prealabil prin sms la numarul 0737138888