MALAEZIA , 2016
MALAEZIA , 2016

Anca Dimancea

New York, SUA si Bucuresti, Romania

Interesul pentru Feng Shui a aparut in anul 2001 odata cu vizita in China. In urma vizitei mele in Beijing si in alte regiuni ale Chinei, am fost fascinata de armonia amplasarii cladirilor si de atentia deosebita oferita amenajarii mediului inconjurator, caselor (atat interior cat si exterior), parcurilor, gradinilor, etc.

Atractia deosebita spre acest domeniu a fost calauzita indeaproape de Maestra Lillian Too, odata cu participarea in Malaezia la cursurile organizate in Scoala proprie (WOFS). Astfel, am absolvit cursul de Master Practitioner. Pe timpul cursului reprezentat de invatat intensiv, am avut sansa de a efectua ore de pregatire atat cu Lillian Too, cat si cu maestri din Tibet, urmand incununarea cu brio a examenului de absolvire si obtinerea Diplomei de absolvire. In tot acest timp am realizat si mai mult importanta acestor pregatiri care sunt cu mult diferite prin complexitatea celor studiate, fata de orice carte citita pana la momentul respectiv (despre Feng Shui). Dupa aceasta am inceput o atenta si indelungata colaborare cu alti respectati membrii ai Scolii Maestrei Lillian Too, spre exemplu, Mr. Peter Lung din California, dobandind titlul de Feng Shui Consultant in cadrul Scolii Lillian Too (FS CONSULTANTS, www.wofs.com)

A urmat o perioada de aprofundare si proiecte de Feng Shui pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, participand intr-o gama larga de proiecte personale, pana la proiectari de case, reamenajari de case, reamenajarea gradinilor caselor de locuit, spatii de birouri, s.a.m.d. Printre clientii mei – am avut sansa de a lucra indeaproape cu Nicholas Sparks (scriitorul cartilor „Last Song”, „The Notebook” si multe altele cunoscute publicului).

Apoi a urmat tot in Malaezia, Cursul de Paht Chee absolvit de asemenea sub atenta indrumare a Maestrei Lillian Too. Odata cu absolvirea acestui curs, analizele personalizate au devenit din ce in ce mai profunde, ceea ce a facut sa fiu solicitata de mai multe personalitati din S.U.A. si Romania pentru analiza si studiul personalizat al charturilor (diagramelor personalizate ale) acestora.

In toata activitatea mea de maestru Feng Shui, am fost foarte mult ajutata de faptul ca obtinandu-mi titlul de Doctor in Stiinte Agricole, plante si amenajari horticole inca de foarte tanara (la 28 ani), amenajarea spatiilor exterioare se realizeaza in cazul meu intr-un mod complex, cu mai multa experienta.

Am fost privilegiata prin participarea la multe activitati legate de Extravaganza Feng Shui, care au loc la fiecare inceput de an in diferite locuri pe glob, in primul rand in Malaezia si Singapore, insa unele dintre ele fiind si Las Vegas, Amsterdam, Toronto (Canada).

Am avut sansa sa particip la diferite cursuri de initieri spirituale incluzand cele ale lui Drunvalo Melchizedek care imbinate cu cele deja aprofundate de mine in domeniul Feng Shui si Paht Chee (Ba Zi), imi dau o viziune de ansamblu mult mai profunda in viata.

Sunt atestata si recunoscuta de WORLD OF FENG SHUI Malaezia, la fel sunt si cursurile predate de mine. Detin diploma de Formator.

Puteti gasi copii ale Diplomelor obtinute de mine in cadrul website-ului meu.

Oferim printre altele si urmatoarele servicii:

  • Analize personalizate Feng Shui
  • Diagrame si Interpretare Paht Chee
  • Consultatatii Feng Shui atat pentru case, apartamente cat si pentru birouri si angajati
  • Remedii anuale Feng Shui in functie de schimbarile anuale si calculul Stelelor Zburatoare
  • Feng Shui cursuri in limba engleza si in limba romana (incepatori si avansati)
  • Paht Chee – cursuri in limba romana.